follow ussep

fb-back-proponites      976352650440104999

Κάντε εγγραφή για να μάθετε τα νέα μας!

sep2diafimisi-proponites

Online χρήστες

Έχουμε 63 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Χρήστη

Αναζήτηση...

Home Ανακοινώσεις & Νέα συνδέσμου Τρέχουσες Ανακοινώσεις Τρέχουσες εξελίξεις για τις σχολές προπονητών ΕΠΟ

Τρέχουσες εξελίξεις για τις σχολές προπονητών ΕΠΟ

logo2Αλεξανδρούπολη,   10-9-2011

Τρέχουσες εξελίξεις για τις σχολές προπονητών ΕΠΟ

Α. «Παρακολούθηση Σχολής Προπονητών ΕΠΟ και για Β-Γ τοπική κατηγορία»

Όσοι δηλωθούν ως προπονητές στην Β΄και Γ΄τοπική κατηγορία και πάρουν Δελτίο Πιστοποίησης υποχρεώνονται να δηλώσουν και να προπληρώσουν τη συμμετοχή τους σε σχολή UEFA B που έχει ήδη ανακοινωθεί στην περιοχή τους ή μη, της επόμενης περιόδου 2011-2012

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να τους εκδοθεί το Δελτίο πιστοποίησης περιόδου 2011 – 2012 θα πρέπει να προσκομίσει στην οικεία Ε.Π.Σ. τα παρακάτω:

α) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι θα συμμετάσχει σε συγκεκριμένη

προγραμματισμένη Σχολή (μπορεί να επιλέξει εναλλακτικά και δεύτερη Σχολή άλλης Ένωσης ) ΟΥΕΦΑ Β΄ εντός της περιόδου 2011- 2012. Η δήλωση αυτή

κοινοποιείται και στον τοπικό σύνδεσμο προπονητών η στην Ο.Π.Π.Ε. εφόσον δεν υπάρχει σύνδεσμος προπονητών.

β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα του καταστατικού και του κανονισμού προπονητών της Ε.Π.Ο.

γ) Δύο φωτογραφίες

δ) Παράβολο 200 Ευρώ τουλάχιστον το οποίο είναι ανέκκλητο (απόφαση ).Σ. Ε.Π.Ο. 15.4.2011).

Τα υπόλοιπα 500 Ευρώ που συμπληρώνουν το σύνολο (700 Ευρώ) του παραβόλου συμμετοχής στη Σχολή ΟΥΕΦΑ Β΄, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο site της Ε.Π.Ο, θα κατατίθενται στην συνδιοργανώτρια Ένωση το αργότερο μέχρι ένα μήνα πριν την έναρξή της Σχολής. Και αυτό το τμήμα του παραβόλου είναι ανέκκλητο (απόφαση ).Σ. Ε.Π.Ο. 15.4.2011).

Απαγορεύεται να εκδοθεί Δελτίο πιστοποίησης προπονητή σε όσους δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του κανονισμού προπονητών και στις προβλέψεις της παρούσης.''

Λεπτομέρειες: : http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=123

Β. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ NEΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΠΟ

Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι προγραμματίσθηκε η λειτουργία Σχολών υποψηφίων προπονητών ΟΥΕΦΑ – Β΄, οι οποίες θα διεξαχθούν μέχρι το τέλος του 2012, στις κάτωθι Ενώσεις:

Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ: ΤΗΛ. 2104823333 / ΦΑΞ. 2104823363.

Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΤΗΛ 2631028884 / Φ.Α.Ξ. 2631025333

Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΤΗΛ 2721025954 / ΦΑΞ 2721028677

Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΤΗΛ 2831050865 / ΦΑΞ 2831026254

Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΤΗΛ 2310286279 / ΦΑΞ 2310229874

Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΤΗΛ 2661039360 / ΦΑΞ 2661046255

Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΤΗΛ 2261022992 / ΦΑΞ 2261026226

Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΤΗΛ 2410288241-3 / ΦΑΞ 2410288214

Ε.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΤΗΛ 2441023426 / ΦΑΞ 2441025968

Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ: ΤΗΛ 2461039133 / ΦΑΞ 2461039133

Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ: ΤΗΛ 2510222751 / ΦΑΞ 2510227106

Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ: ΤΗΛ 2103822202 -3 / ΦΑΞ 2103840980

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ: ΤΗΛ 2251022210 / ΦΑΞ 2251042267

1. 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΟΥΕΦΑ Α’

Η  Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε τη λειτουργία της Σχολής UEFA A΄ (1η φάση) στην Κέρκυρα από τις 16 έως τις 28/10/2011 (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας: τηλ.: 2661039360, fax: 2661046255).

Επίσης, αποφασίστηκε η λειτουργία Σχολής υποψηφίων προπονητών ΟΥΕΦΑ Α΄ (1η φάση) στον Πειραιά από τις 26/9 έως τις 7/10/2011 (Ε.Π.Σ. Πειραιά: τηλ. 210-4823333 και fax 210-4823363).

1. 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΟΥΕΦΑ Β’

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε τη λειτουργία Σχολής υποψηφίων προπονητών κατηγορίας UEFA Β΄ στον Πειραιά εντός του 2011 (ΕΠΣ Πειραιά: τηλ. 2104823333 και fax: 2104823363) και στην Καρδίτσα (ΕΠΣ Καρδίτσας: τηλ. 24410.23426 και fax: 24410.25968).

Επίσης, αποφάσισε τη λειτουργία Σχολής υποψήφιων προπονητών UEFA Β΄ στη Σπάρτη από τις 5 έως τις 21/9/2011 (Ε.Π.Σ. Λακωνίας: Τηλ.: 2731026106, fax: 2731083295).

Γ. ΕΞΟΜΕΙΩΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΦΑΑ

-Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος λειτουργίας των σχολών εξομοίωσης Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο-Προπονητών ποδοσφαίρου, οι πτυχιούχοι των σχολών ΤΕΦΑΑ των Ελληνικών Πανεπιστημίων προκειμένου να αποκτήσουν δίπλωμα ΟΥΕΦΑ-Β (εκτός των τμημάτων των Πανεπιστημίων που έχουν υπογράψει την ειδική σύμβαση ΕΠΟ-ΤΕΦΑΑ και αφορά την απονομή διπλώματος ΟΥΕΦΑ-Β στους αποφοιτήσαντες επιτυχώς) θα ακολουθούν την διαδικασία των υπολοίπων υποψηφίων προπονητών και θα εντάσσονται ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για την παρακολούθηση της σχολής.

Δ. ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ   ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  ΤΩΝΣΧΟΛΩΝ ΕΠΟ

Όσοι εκ των μαθητών που φοίτησαν σε σχολή της ΕΠΟ και έχουν κριθεί επανεξεταστέοι, θα πρέπει να αποστέλλουν (εντός διετίας το πολύ από την ημέρα αποφοίτησης) αίτηση επανεξέτασης στην υπηρεσία της ΕΠΟ και η οποία θα αποφανθεί για την ημερομηνία και το τόπο επανεξέτασης. Για την δυνατότητα επανεξέτασης στην πρακτική εξάσκηση θα πρέπει ο υποψήφιος να παρουσιάζεται με δική του ομάδα επίδειξης (εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κατά την διάρκεια σχολής της αντίστοιχης κατηγορίας).

Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ   ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΟ

- Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, για να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε κατηγορία σχολής προπονητών ΕΠΟ, μπορούν να καταβάλλουν το αντίστοιχο παράβολο (UEFA-Pro = 1300 E για κάθε φάση, UEFA –A= 650 E για κάθε φάση, UEFA-B = 650 E ) σε λογαριασμό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων όπου και θα διεξαχθεί η σχολή ή στο ταμείο της ΕΠΟ.

ΣΤ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΕΠΟ

Στην ΕΠΣ. Πειραιά θα λειτουργήσουν δύο αναθεωρητικές σχολές για διπλώματα προπονητών που εκδόθηκαν πρίν το 1998, τις παρακάτω ημερομηνίες:

1) 28 -29 - 30/09/11.

2) 01 -02 - 03/10/11.

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στην Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ: Τηλ. 210 – 4823333

Ζ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΟ

Α. Σχολή UEFA B΄

1.Αίτηση
2. Πιστοποιητικό γέννησης
3. Βεβαίωση Ε.Π.Ο. ή Ε.Π. Σωματείων ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής
4. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον
5. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών